Публикации

ЛЕПИЛО - ШПАКЛОВАЧНИ СМЕСИ


При тях разнообразието също е много голямо. Искам само да ви обясня уважаеми клиенти, че те може да бъдат с различни класове, както бяха торбите с цимент --- 150,500 и т.н., според техните качества. За това е много важно да направите правилния избор на материали,а не само да се водите от името на една марка или за това ,че на опаковката пише ЗА ТОПЛОИЗОЛАЦИИ или нещо подобно.

Едни материали са с по-силни лепливи качества,но не са с добри влагоотблъскващи. Други са обратно -- влагоотблъскващи са, но не лепят добре.Трети имат и двете качества.

За това,когато ви правят прекалено ниски оферти за направата на топлоизолацията ви - може да сте сигурни,че ще бъдат използвани по-ниско качество на материалите.Ниска плътност на плоскостите,нисък клас на лепила и шпакловки. PVC мрежа и ъгли, които не са студоустойчиви и ниско качество на труд. И вследствие на всичко това след година , две може да се наложи да правите отново ремонт .

Ние използваме само сертифицирани и утвърдени в процеса на работа материали на фирми водещи в областта. И за това спокойно можем да поемем гаранцията и гаранционното обслужване на топлоизолацията ви.

Съветва ме ви да не си правите експерименти и компромиси с качеството на материалите и подбора на специалистите, защото поправката и корекциите на една вече направена топлоизолационна система, винаги излиза много по-скъпо от най-скъпия вариант на готовите и правилно поставени системи. А и много малко от нас в бранша се нагърбват да оправят магариите на някой пишман "майстор". Не се колебайте свържете се с нас.
+359 879 478 397

Няма коментари:

Публикуване на коментар

alpinistix Това е сайт част от Alpina-pro expert; Designed by Creative ideas design Copyright © 2014

Предоставено от Blogger.