Публикации

Монтажи, които изискват алпинисти


ДРУГИ МОНТАЖИ НА СГРАДИ,ФАСАДИ, ЗАВОДИ, КОМИНИ  (Вижте всички услуги)


В последните години станаха доста чести случаите с падащи конструктивни и архитектурни елементи – корнизи, мазилка, тераси, веранди, части от парапети от фасади на сгради,които застрашават живота на преминаващите граждани.

Много от сградите се намират на възлови улици където се движат доста хора и са намират в цинтралните части на големите градове на България - София, Перник, Варна, Бургас, Русе и т.н.

Една от причините е застарявянето на повечето сгради или некачествено саниране и поставяне на топлоизолация. Подръжката и ремонта на тези сгради се определя с предписания към собствениците им, които са длъжни да отстранят повредите.

Ние можем да помогнем при отстраняване на проблемите по фасадите, които са с нарушена цялост и са опасни за хората.

Ако имате проблеми с фасадата, комина, или друго, което изисква експертна помощ от алпинисти не се колебайте да се свържете с нас.
+359 879 478 397

1 коментар:

  1. However, the spin created by the plastic wire would cause the coin to exit by way of the reject chute into the payout tray. This explicit rip-off has become obsolete due to of} enhancements in newer slot machines. Another obsolete technique of defeating slot machines was to make use of a light supply to confuse the optical sensor used 카지노사이트 to count coins during payout. In the Eighties in the U.K., machines embodying microprocessors grew to become widespread.

    ОтговорИзтриване

alpinistix Това е сайт част от Alpina-pro expert; Designed by Creative ideas design Copyright © 2014

Предоставено от Blogger.