Публикации

БОЯДИСВАНЕ ПО АЛПИЙСКИ СПОСОБ

ЗАПЪЛВАНЕ НА МЕЖДУПАНЕЛНИ ФУГИ

МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ НА ВОДОСТОЧНИ ТРЪБИ

ДРУГИ МОНТАЖИ НА СГРАДИ, ФАСАДИ, ЗАВОДИ, КОМИНИ И ДР.

ВЪНШНО МИЕНЕ НА ФАСАДИ

МОНТАЖ НА РЕКЛАМИ

ОБЕЗОПАСЯВАНЕ НА СВЛАЧИЩА

РЯЗАНЕ НА ОПАСНИ ДЪРВЕТА

Вече безспорно наложили се на пазара топлоизолационните системи са убедили всички ни в ефективноста си.Те покачват температурата в жилищата ни с 8-12 градуса през зимата и запазват прохладни помещенията ни през лятото.Полагайки външнна топлоизолация се избягва появата на мухъл от пропукани междупанелни фуги и от голямата температурна разлика.Обновява се и се освежава видът на сградата.При монтажите на топлоизолации се отстраняват старите напукани мазилки,бетонни чела и всички ненадежни и опасни елементи,като по този начин вие осигурявате безопасността на живущите и преминаващите покрай него хора. За тази безопасност ви напомняме,че носите отговорност вие.
Решенията за направата на една топлоизолационна система могат да бъдат многобройни , както за избора на материалите за нея (каква дебелина и плътност да са плоскостите,избора на качествени лепило-шпакловачни смеси,мазилки и т.н.),така и за самото изпълнение и полагането на системата. Ние работим с голямо разнообразие от материали: АУСТРОТЕРМ, АНГРО, СТРОМ-21, WEBER, BAOMIT, TERAZID и много други . Ние ви предлагаме сертифицирани специалисти , които са с дългогодишен опит в областа на стройтелството,както при височинните монтажи чрез въжен достъп ,така и при ниското строителство(от скеле). При желание на клиентите предлагаме наистина дизайнерски решения при направата на декоративните мазилки. Като по този начин се придава уникалност на фасадата на вашето жилище.

Опитът,който сме добили през тези години работа ни е убедил,че сериозното и отговорно отношение към работата и поетите ангажименти към клиентите ни са задължителни и ние ви предлагаме точно това - БЪРЗИНА,КАЧЕСТВО И КОРЕКТНОСТ от професионалисти.ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ И САМИ ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!

Поемаме необходимата гаранция с договор и гаранционно обслужване.Фирмата разполага с бригада от специалисти , профилирали се изцяло в ниското строителство (от скеле) и вътрешни ремонти.

За контакти: 0878 980 253

Няма коментари:

Публикуване на коментар

alpinistix Това е сайт част от Alpina-pro expert; Designed by Creative ideas design Copyright © 2014

Предоставено от Blogger.